প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শহীদ ভগৎ সিংহগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক নিংশিংখ্রে
28 SEP 2023 9:36AM by PIB Imphal
শহীদ ভগৎ সিংহগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। শহীদ ভগৎকী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকপা ভিদিও অমসু শ্রী মোদীনা সিয়ার তৌখি।
এক্সতদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা শহীদ ভগৎ নিংশিংলি। ভারতকী নিংতম্বা পুরক্নবা মহাক্কী কৎথোকপা মখা তানা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি। থৌনা ফবগী মৈরা অমা ওইরিবা মহাক, মতম পুম্নমক্তা অচু্ম্বা অমসুং নিংতম্বগীদমক ভারতনা চোকথবা লৈতনা লান্থেংনবগী খুদম অমা ওইহৌরগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary
28 SEP 2023 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary. Shri Modi also shared a video of his thoughts on Shaheed Bhagat Singh.
The Prime Minister posted on X;
“Remembering Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary. His sacrifice and unwavering dedication to the cause of India’s freedom continue to inspire generations. A beacon of courage, he will forever be a symbol of India's relentless fight for justice and liberty.”