ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସହିଦ ଭଗତ ସିଂହଙ୍କ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମବାର୍ଷିକୀରେ ସ୍ମରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 SEP 2023 9:36AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସହିଦ ଭଗତ ସିଂହଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମବାର୍ଷିକୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସହିଦ ଭଗତ ସିଂହଙ୍କ ଉପରେ ନିଜ ବିଚାରର ଏକ ଭିଡିଓ ବି ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ‘ଏକ୍ସ’ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ସହିଦ ଭଗତ ସିଂହଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଜନ୍ମବାର୍ଷିକୀରେ ସ୍ମରଣ କରୁଛି । ଭାରତର ସ୍ୱାଧୀନତା ପାଇଁ ତାଙ୍କର ବଳିଦାନ ଏବଂ ଅତୁଟ ସମର୍ପଣ ଆଗାମୀ ପିଢ଼ିମାନଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ । ସାହସର ପ୍ରତୀକ ଭଗତ ସିଂହ ନ୍ୟାୟ ଏବଂ ସ୍ୱାଧୀନତା ନିମନ୍ତେ ଭାରତର ଅବିରତ ଲଢ଼େଇର ପ୍ରତୀକ ସାଜିବେ ।’’

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary
28 SEP 2023 9:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary. Shri Modi also shared a video of his thoughts on Shaheed Bhagat Singh.
The Prime Minister posted on X;
“Remembering Shaheed Bhagat Singh on his birth anniversary. His sacrifice and unwavering dedication to the cause of India’s freedom continue to inspire generations. A beacon of courage, he will forever be a symbol of India's relentless fight for justice and liberty.”