প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিলাদ-উন-নবীগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
28 SEP 2023 9:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিলাদ-উন-নবীগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং হায়খি ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখা তানা মরুপ-মপাং ওইবা অমসুং থৌজাল হৈবগী ৱাখল্লোন চেনবা ওইরসনু।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিলাদ-উন-নবীগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখা তানা মরুপ-মপাং ওইবা অমসুং থৌজাল হৈবগী ৱাখল্লোন চেনবা ওইরসনু। মীওই খুদিংমক হরাওবা অমসুং মশা-মউ ফবা ওইরসনু। ইদ মুবারক!”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on Milad-un-Nabi
28 SEP 2023 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings on Milad-un-Nabi and said that may the spirit of brotherhood and kindness be furthered in our society.
The Prime Minister posted on X;
“Greetings on Milad-un-Nabi. May the spirit of brotherhood and kindness be furthered in our society. May everyone be happy and healthy. Eid Mubarak!”