প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা ভারতকী নুপী ক্রিকেত তিম্না সনাগী মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 SEP 2023 3:46PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমস ২০২২দা সনাগী মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপী ক্রিকেত তিম হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি এসিয়ান গেমসতা মখোয়না নুপীগী ক্রিকেতকী সনাগী মেদল ফংদুনা ঐখোয়গী তিম্না অচৌবা শো অমা উৎখ্রে। মখোয়গী শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অসিদা লৈবাক অসি হরাওরে। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং তিম ৱার্কনা শান্নবগী লমদা ঐখোয়গী ইচানুপীশিংনা মচু অহুমগী ফিরাল ৱাংনা পাইহল্লে। অদোমগী অচৌবা মাইপাকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates India's Women Cricket team winning gold at Asian Gamesย
25 SEP 2023 3:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated India's Women Cricket team for winning gold medal at Asian Games 2022.
The Prime Minister said, "What a grand show by our cricket team as they clinch Women Cricket gold at Asian Games. The country rejoices in their incredible achievement. Our daughters are keeping tricolour flying high in the sporting arena too with their talent, grit, skill and teamwork. Congratulations for your great victory."