প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেজু এয়রপোর্ত ফগৎহনবদা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
24 SEP 2023 10:26PM by PIB Imphal
ঙসি য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জয়তিরাদিত্য এম সিন্দিয়ানা শঙ্গাখিবা নৌনা শেমগৎলবা তেজু এয়রপোর্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে।
অরুনাচল প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর শ্রী পেমা খান্দুনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি “নবেম্বর ২০২২দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী@narendramodi জিনা দোনয়ি পোলি এয়রপোর্ত শঙ্গাখ্রবা মতুংদা, তেজু এয়রপোর্ত ফগৎহনবা অসি ঐখোয়গী রাজ্যগী চৎথোক-চৎশিন হেন্না ফগৎহন্নবা শিংথানিঙাই ওইনা খুমাঙচাউশিনবা অমনি”।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম পীখি;
“অরুনাচল প্রদেস অমসুং অৱাং-নোংপোক শীনবা থুংবগী চৎথোক-চৎশিনগী অঙকপা পাউনি”।

Prime Minister's Office
PM welcomes upgradation at Tezu Airport
24 SEP 2023 10:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed newly developed infrastructure at Tezu Airport which was inaugurated today by the Union Minister Shri Jyotiraditya M Scindia.
The Chief Minister of Arunachal Pradesh Shri Pema Khandu said in a X post "After inauguration of Donyi Polo Airport by Hon PM Shri @narendramodi Ji in November 2022, the addition of upgraded Tezu Airport is a significant milestone that will greatly enhance connectivity to our State."
Prime Minister Modi replied on X
"Wonderful news for connectivity in Arunachal Pradesh and the entire Northeast."