প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিশ্বকর্মা জয়েন্তি থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা ভাগবান বিশ্বকর্মাগী মফমদা চঙজখ্রে
17 SEP 2023 8:14PM by PIB Imphal
বিশ্বকর্মা জয়েন্তি থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ভাগবান বিশ্বকর্মাগী মফমদা চঙজখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভাগবান বিশ্বকর্মাগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। কৎথোকপা অমসুং থবক ফজনা পাংথোকপগা লোয়ননা মহাক্কী থৌজালনা অনৌবা থবক পাংথোক্নবা অমসুং মালেম অসি শেমগৎনবা ঐখোয় পুম্নমক ইথিল পীবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM pays obeisance to Bhagwan Vishwakarma on the occasion of Vishwakarma Jayanti
17 SEP 2023 8:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid obeisance to Bhagwan Vishwakarma on the occasion of Vishwakarma Jayanti.
In a X post, the PM said;
“A tribute to Bhagwan Vishwakarma. May His blessings inspire us all to innovate and shape the world with dedication and dexterity.”