প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰোছ হাছানাহ উপলক্ষে সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী লোকসকলক শুভেচ্ছা জনায়
15 SEP 2023 2:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰোছ হাছানাহ উপলক্ষে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতানিয়াহু, ইজৰাইলৰ প্ৰিয় জনসাধাৰণ আৰু সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী জনসাধাৰণলৈ উষ্ম শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক্সৰ এটা প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
“শ্বানা টোভা! মোৰ বন্ধু, প্ৰধানমন্ত্ৰী @netanyahu, ইজৰাইলৰ প্ৰিয় জনসাধাৰণ আৰু সমগ্ৰ বিশ্বৰ ইহুদী সমাজলৈ ৰোছ হাছানাহৰ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনালোঁ। এই নতুন বছৰে যেন সকলোৰে জীৱনলৈ সু-স্বাস্থ্য, শান্তি আৰু সমৃদ্ধিৰ সঞ্চাৰ কৰে, তাৰেই কামনা কৰিলোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to Jewish people around the world on Rosh Hashanah
15 SEP 2023 2:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his warmest greetings to the Prime Minister of Israel, Benjamin Netanyahu, the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world on the occasion of Rosh Hashanah.
The Prime Minister poster on X;
“Shana Tova! Warmest greetings on Rosh Hashanah to my friend Prime Minister @netanyahu, the friendly people of Israel and the Jewish community across the world. May the New Year bring good health, peace and prosperity in everyone’s life.”