Ministry of Women and Child Development
Last date of submission of nomination for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar is 15 September, 2023
13 SEP 2023 11:49AM by PIB Delhi
The Ministry of Women & Child Development organises Pradhan Mantri Rashtriya Bal Purashkar (PMRBP) every year to celebrate the energy, determination, ability, zeal and enthusiasm of our children.
Any child who is an Indian Citizen and residing in India and is not exceeding 18 years (as on the last date of receipt of application/nomination).
The last date of submission of the nomination on National Awards Portal i.e on https://awards.gov.in is 15.09.2023.

নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কারগী নোমিনেসন পীশিনবগী অরোইবা মতম সেপ্তেম্বর ১৫,২০২৩ ফাওবনি
13 SEP 2023 11:49AM by PIB Imphal
ঐখোয়গী অঙাংশিংগী থৌনা, অচেৎপা ফিরেপ, তৌবা ঙম্বা অমসুং হৈনিংবা ইকায়খুম্নবা উৎনবা ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবলপমেন্ত মিনিস্ত্রিনা চহি খুদিংগী প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরুস্কার পীরি।
ভারতকী নাগরিক ওইবা অমসুং ভারত্তা লৈবা অমসুং চহি ১৮ হেন্দবা( নোমিনেসন লৌশিনবগী অরোইবা নুমিৎ ফাওবদা) অঙাং অমনা মনা অসি ফংবা য়াই।
নেসনেল এৱার্দ পোর্তেল হায়বদি https://awards.gov.in দা নোমিনেসন পীশিনবগী অরোইবা নুমিৎ সেপ্তেম্বর ১৫, ২০২৩নি।