প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙসি BROনা শাখিবা ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেক্ত 90 জাতিদা কত্থোকখিববু পি.এম.না থাগৎখ্রে
12 SEP 2023 9:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুপা করোর 2,900 রোম ওইবা অমসুং রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী 11দা বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেসন (BRO)না শাখিবা ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেক্ত 90বু থাগৎখ্রে। প্রোজেক্তশিং অসি ঙসি ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা জাতিদা কত্থোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি
"মসি ঙমখৈগী মফমশিংদা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহনবদা চাউনা কান্নবা পীরগদবা মরু ওইবা প্রোজেক্তশিংনি!"

Prime Minister's Office
PM hails 90 infrastructure projects constructed by BRO which were dedicated to nation today
12 SEP 2023 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the 90 infrastructure projects constructed by the Border Roads Organisation (BRO), worth over Rs 2,900 crore and spread across 11 States/Union Territories. The projects were dedicated to the nation by the Raksha Mantri Shri Rajnath Singh today.
The Prime posted on X
"These are important projects which will go a long way in enhancing infrastructure in the border areas!"