Prime Minister's Office
PM hails 90 infrastructure projects constructed by BRO which were dedicated to nation today
12 SEP 2023 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the 90 infrastructure projects constructed by the Border Roads Organisation (BRO), worth over Rs 2,900 crore and spread across 11 States/Union Territories. The projects were dedicated to the nation by the Raksha Mantri Shri Rajnath Singh today.
The Prime posted on X
"These are important projects which will go a long way in enhancing infrastructure in the border areas!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিআৰঅ’ৰ দ্বাৰা নিৰ্মাণ কৰা ৯০ টা আন্তঃগাঁথনি প্ৰকল্পক প্ৰশংসা কৰে যিসমূহ আজি ৰাষ্ট্ৰলৈ উৎসৰ্গিত কৰা হয়
12 SEP 2023 9:59PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২,৯০০ কোটি টকাৰো অধিক মূল্যৰে সীমান্ত পথ সংস্থা (বিআৰঅ’)ৰ দ্বাৰা নিৰ্মাণ কৰা আৰু ১১ খন ৰাজ্য/কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চলত বিস্তৃত হৈ থকা ৯০ টা আন্তঃগাঁথনি প্ৰকল্পৰ প্ৰশংসা কৰে। প্ৰকল্পসমূহ আজি ৰক্ষা মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজনাথ সিঙে দেশবাসীক উৎসৰ্গা কৰিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে
"এইসমূহ গুৰুত্বপূৰ্ণ প্ৰকল্প যি সীমান্ত অঞ্চলত আন্তঃগাঁথনি বৃদ্ধিত বহুদূৰ আগবাঢ়ি যাব!"