Prime Minister's Office
PM pays homage to Acharya Vinoba Bhave on his birth anniversary
11 SEP 2023 3:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Acharya Vinoba Bhave on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X:
“Paying homage to Acharya Vinoba Bhave on his birth anniversary. His unwavering dedication to social reform and upliftment of the marginalised continues to inspire us. May his legacy of selflessness and unity guide humanity for centuries to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অচার্য় ভিনোবা ভাবেগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 SEP 2023 3:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অচার্য় ভিনোবা ভাবেগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"অচার্য় ভিনোবা ভাবেগী মপোক কুম্মোন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। সমাজতা অহোংবা পুরক্নবা অমসুং শোত্থরবা কাংলুপশিংবু চিংখৎপীনবা মহাক্না চোকথবা লৈতনা কত্থোকপীরম্বা কয়ানা ঐখোয়বু হৌজিকসু ইনোৎ হাপ্পীরি। মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং অপুনবগী থৌনানা মীওইবা খুন্নাই অসিবু লাক্কদবা চহি চা কয়াবু লমজিংবীসনু।"