প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তুর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
10 SEP 2023 8:03PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ১০,২০২৩ দা নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফম নাকলদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তুর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি রিসেপ তাইয়িপ ইর্দোগানগা লৈবাক অনিগী মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ঙাক-শেন, সেকুরিতি, সিবিল এভিএসন অমসুং সিপ্পিং য়াওনা হিরম কয়াদা লৈবাক অনিনা মতেং পীনবা য়ানবা হিরমশিংগী মতাংদা লুচিংবশিংনা খন্নখি।
ভারতনা মাইপাক্না জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবদা রাস্ত্রপতি ইর্দোগান্না প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি। ফেব্রুৱারি ২০২৩ দা তুর্কিয়েদা য়ুহা হাবদা ওপরেসন দোস্তকী মখাদা মতেং পাংলকপীদমক মহাক্না ভারত থাগৎপশু ফোঙদোকখি।
চন্দ্রয়ান মিসন মাইপাকপদা রাস্ত্রপতি ইর্দোগান্না প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং নুমিৎকী অদিত্য মিসনগী মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with President of the Republic of Türkiye
10 SEP 2023 8:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E. Mr Recep Tayyip Erdoğan, President of the Republic of Türkiye on 10th September 2023, on the sidelines of the G20 Summit in New Delhi.
Discussions took place on bilateral cooperation potential in areas like trade and investment, defence and security, civil aviation, and shipping.
President Erdogan congratulated Prime Minister on India’s G20 Presidency. He also thanked India for the prompt relief under Operation Dost after the earthquake in Turkiye in February 2023.
President Erdogan also congratulated Prime Minister on the success of Chandrayaan Mission and conveyed best wishes for the Aditya Mission to the Sun.