Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Federal Republic of Nigeria
10 SEP 2023 7:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Bola Ahmed Tinubu, President of the Federal Republic of Nigeria, on 10 September 2023, on the sidelines of the G20 Summit in New Delhi.
President Tinubu congratulated Prime Minister on the success of India's G20 Presidency. He also thanked Prime Minister for ensuring the permanent membership of the African Union in the G20, and for promoting the interests of the Global South.
Both leaders held productive talks on various areas of wide-ranging bilateral cooperation, including in trade and investment, defence, agriculture, millets, financial technology and capacity building.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাইজেরিয়াগী রাস্ত্রপতি উনখ্রে
10 SEP 2023 7:51PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ১০,২০২৩ দা নিউ দিল্লিদা জি-২০ মীফম নাকলদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাইজেরিয়াগী রাস্ত্রপতি বোলা অহমদ তিনুবু উনখ্রে।
ভারতনা মাইপাক্না জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবদা রাস্ত্রপতি তিনুবুনা প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি। জি-২০ দা অফ্রিকান য়ুনিয়ন লেংদবা মেম্বর ওইহন্নবা হোৎনবা অমসুং গ্লোবেল সাউথকী য়াইফনবা থবকশিং পায়খৎপগীদমক মহাক্না প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি।
ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, ঙাক-শেন, লৌউ-শিংউ, মিল্লেতশিং, ফাইনান্সিএল তেক্নোলোজি অমসুং কেপাসিতি বিল্দিং য়াওনা লৈবাক অনিগী মরক্তা হিরম কয়াদা মতেং পাংনবগী মতাংদা লুচিংবশিংনা কান্নরবা ৱাফমশিং খন্নখি।