Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Prime Minister of Netherlands
10 SEP 2023 7:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E. Mr. Mark Rutte, Prime Minister of the Netherlands on 10 September 2023, on the sidelines of G20 Summit in New Delhi.
Prime Minister Rutte congratulated Prime Minister for the success of India's G20 Presidency and the Summit. He also congratulated India on the success of the Chandrayaan mission and conveyed his best wishes for the Aditya mission to the Moon.
The two leaders discussed ways to deepen their bilateral partnership, including cooperation in trade and investment, defence and security, clean energy and green hydrogen, semiconductors, cyber and digital technology, among others.
Discussions also covered regional and global issues of mutual interest.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা নেদরলেন্দগী প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
10 SEP 2023 7:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেদরলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী মার্ক রুত্তেগা লোইননা সেপ্তেম্বর ১০, ২০২৩দা নই দিল্লীদা জি২০গা ইরোইননা লৈবাক অনিগী মীফম পাঙথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী রুত্তেনা প্রধান মন্ত্রীবু ভারতকী জি২০ প্রেজিদেন্সী অমসুং মীফম মায় পাকখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখি। মহাক্না ভারতপু চন্দ্রয়ান মিসন মায় পাকখিবগীদমকসু হরাওবা ফোংদোকখি অমসুং অদিত্য মিসন থা লৈবাক্তা থাগৎলিবা অসিসু মায় পাকপা ওইরসনু হায়না য়াইফ থৌজাল পীখি।
লুচিংবা অনিনা মখোয়গী লৈবাক অনিগী মরুপ মপাং ওইনবগী মরী অসিবু ত্রেদ অমসুং ইনভেস্তমেন্ত, ঙাকশেল অমসুং সেক্যুরিতী, ক্লিন এনর্জী অমসুং গ্রীন হায়দ্রোজেন, সেমিকন্দক্তর, সাইবর অমসুং দিজিতেল তেক্নোলোজী অমসুং অতৈ অতৈ য়াওনা হেন্না চেৎশিনহন্নবা খন্নখি
খন্ন-নৈনবা অদুদা রিজনেল অমসুং মালেমগী খুদোংচাদবশিংদা মান্নবা ৱাখল্লোন লৈবা মতাংশিংসু পুখৎখি।