প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওজাশিংগী নুমিত্তা ওজাশিংগী মফমদা ইকায় খুম্নখ্রে
মহাক্না দাঃ সর্বেপাল্লি রধা কৃষ্ণনগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নবসু উৎখি
05 SEP 2023 9:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওজাশিংগী নুমিৎ লাকপদা মখোয়গী নিংহন্নবা লৈতনা খোঙফম চেৎপা অমসুং তুংগী মতম শেম্বা অমসুং মঙলান কয়া মংহনবদা ইথিল কয়া পীবগীদমক্তা ওজাশিংগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
শ্রী মোদীনা দাঃ সর্বেপাল্লি রধাকৃষ্ণনগী মফমদসু মহাক্কী মপোক কুমওন অসিদা ইকায় খুম্নবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কা ওজাশিংগা ঙরাং ৱারী শাখিবগী শক্তম খরসু শেয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐখোয়গী তুংগী মতম অমা শেম্বা অমসুং মঙলান কয়া মঙনবগীদমক্তা ইথিল পীবদা ওজাশিংগী মরু ওইবা থৌদাং য়াওরি। #TeachersDay অসিদা ঐখোয়না মখোয়গী নিংহন্নবা লৈতনা খোঙফম চেৎপা অমসুং মখোয়না পীবা শাফুশিংগীদমক্তা মখোয়বু ইকায় খুম্নজরি। দাঃ সর্বেপাল্লি রধাকৃষ্ণনগী মফমদসু মহাক্কী মপোক কুমওন অসিদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি।
ঙরাং ওজাশিংগা ৱারী শাখিবগী শক্তম খরা মখাদা লৈজরে...”

Prime Minister's Office
Prime Minister salutes teachers on Teachers Day
Also pays tributes to Dr. Sarvepalli Radhakrishnan on his birth anniversary
05 SEP 2023 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the teachers on Teachers Day for their unwavering dedication and great impact in building our future and inspiring dreams.
Shri Modi also paid tributes to Dr. Sarvepalli Radhakrishnan on his birth anniversary.
The Prime Minister also shared highlights from the interaction with teachers yesterday.
In a X post, the Prime Minister said;
“Teachers play a key role in building our future and inspiring dreams. On #TeachersDay, we salute them for their unwavering dedication and great impact. Tributes to Dr. S. Radhakrishnan on his birth anniversary.
Here are highlights from the interaction with teachers yesterday…”