প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শিক্ষক দিৱসত শিক্ষকসকলক অভিবাদন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
জন্ম বাৰ্ষিকীত ড০ সৰ্বপল্লী ৰাধাকৃষ্ণণকো জনালে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
05 SEP 2023 9:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শিক্ষক দিৱসত শিক্ষকসকলক আমাৰ ভৱিষ্যত আৰু প্ৰেৰণাদায়ক সপোন গঢ়ি তোলাত তেওঁলোকৰ অটল নিষ্ঠা আৰু মহান প্ৰভাৱৰ বাবে অভিবাদন জনায়৷
শ্ৰী মোদীয়ে লগতে জন্ম বাৰ্ষিকীত ড০ সৰ্বপল্লী ৰাধাকৃষ্ণণৰ প্ৰতিও শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰী লগতে কালি একাংশ শিক্ষকৰ সৈতে কৰা মত বিনিময়ৰ কেইটামান বিশেষ মুহূৰ্তও শ্বেয়াৰ কৰে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“শিক্ষকসকলে আমাৰ ভৱিষ্যত আৰু প্ৰেৰণাদায়ক সপোন গঢ়ি তোলাত এক মুখ্য ভূমিকা পালন কৰে৷ #TeachersDay উপলক্ষে আমি তেওঁলোকক তেওঁলোকৰ অটল নিষ্ঠা আৰু মহান প্ৰভাৱৰ বাবে অভিবাদন জনাইছো৷ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে ড০ সৰ্বপল্লী ৰাধাকৃষ্ণণৰ প্ৰতিও শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিলো৷
কালি একাংশ শিক্ষকৰ সৈতে কৰা মত বিনিময়ৰ কেইটামান বিশেষ মুহূৰ্ত ইয়াত আগবঢ়ালো…”

Prime Minister's Office
Prime Minister salutes teachers on Teachers Day
Also pays tributes to Dr. Sarvepalli Radhakrishnan on his birth anniversary
05 SEP 2023 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the teachers on Teachers Day for their unwavering dedication and great impact in building our future and inspiring dreams.
Shri Modi also paid tributes to Dr. Sarvepalli Radhakrishnan on his birth anniversary.
The Prime Minister also shared highlights from the interaction with teachers yesterday.
In a X post, the Prime Minister said;
“Teachers play a key role in building our future and inspiring dreams. On #TeachersDay, we salute them for their unwavering dedication and great impact. Tributes to Dr. S. Radhakrishnan on his birth anniversary.
Here are highlights from the interaction with teachers yesterday…”