প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ প্ৰথম সৌৰ অভিযান আদিত্য-এল১ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে ইছৰোৰ বিজ্ঞানী আৰু অভিযন্তাসকলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 SEP 2023 2:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ প্ৰথমটো সৌৰ অভিযান আদিত্য-এল-১ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে ইছৰোৰ বিজ্ঞানী আৰু অভিযন্তাসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়;
চন্দ্ৰযান-৩ৰ সফলতাৰ পিছত ভাৰতে মহাকাশ যাত্ৰা অব্যাহত ৰাখিছে। ভাৰতৰ প্ৰথম সৌৰ অভিযান আদিত্য-এল-১ৰ সফল উৎক্ষেপণৰ বাবে আমাৰ ইছৰোৰ বিজ্ঞানী আৰু অভিযন্তাসকলক অভিনন্দন জনাইছো। সমগ্ৰ মানৱজাতিৰ কল্যাণৰ বাবে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ এক উন্নত বুজাবুজি বিকশিত কৰাৰ বাবে আমাৰ বৈজ্ঞানিক প্ৰচেষ্টা অব্যাহত থাকিব। "

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates scientists and engineers of ISRO for the successful launch of India’s first Solar Mission, Aditya -L1
02 SEP 2023 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated scientists and engineers of ISRO for the successful launch of India’s first Solar Mission, Aditya -L1.
In a X post, the Prime Minister said;
“After the success of Chandrayaan-3, India continues its space journey. Congratulations to our scientists and engineers at @isro for the successful launch of India’s first Solar Mission, Aditya -L1. Our tireless scientific efforts will continue in order to develop better understanding of the Universe for the welfare of entire humanity.”