প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী অহানবা সোলর মিসন, আদিত্য-L1 মাইপাক্না লোঞ্চ তৌবদা ISROগী বিজ্ঞানিকশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2023 2:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী অহানবা সোলর মিসন, আদিত্য-L1 মাইপাক্না লোঞ্চ তৌখিবগীদমক ISROগী বিজ্ঞানিকশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চন্দ্রয়ান-3 মাইপাক্লবা মতুংদা ভারতনা মাগী স্পেসকী খোঙচৎ মখা চত্থরি। ভারতকী অহানবা সোলর মিসন, আদিত্য-L1 মাইপাক্না লোঞ্চ তৌখিবগীদমক @isroদা লৈরিবা ঐখোয়গী বিজ্ঞানিকশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। অপুনবা মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবা তাইবংকোলবু হেন্না নীংথিনা খঙনবা ঐখোয়গী চোকথবা লৈত্রবা বিজ্ঞানগী ওইবা খোঙথাংশিং মখা চত্থখিগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates scientists and engineers of ISRO for the successful launch of India’s first Solar Mission, Aditya -L1
02 SEP 2023 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated scientists and engineers of ISRO for the successful launch of India’s first Solar Mission, Aditya -L1.
In a X post, the Prime Minister said;
“After the success of Chandrayaan-3, India continues its space journey. Congratulations to our scientists and engineers at @isro for the successful launch of India’s first Solar Mission, Aditya -L1. Our tireless scientific efforts will continue in order to develop better understanding of the Universe for the welfare of entire humanity.”