প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী লুচিংবশিংবু মখোয়গী চন্দ্রয়ান-3গী ৱারোলগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
24 AUG 2023 8:51AM by PIB Imphal
মালেমগী লুচিংবা কয়ানা চন্দ্রয়ান-3না থাগী লৈমায়দা মায় পাক্না তাবা ঙমখিবদা ভারতপু থাগৎপা ফোংদোক্নরকখি। প্রধান মন্ত্রীনা Xতা মখোয়গী পাউখুম পীদুনা মখোয়বু থাগৎপা ফোংদোকখি।
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলদাঃ
মালদিব রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতিগী ৱারোলদাঃ
নেপালগী প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলদাঃ
নোরৱেগী প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলদাঃ
ঐচ.ঐচ. শৈখ মোহম্মদ বিন রশিদ অল মক্তুমগী ৱারোলদাঃ
জামাইকাগী প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলদাঃ
মাদাগাস্কর রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতিগী ৱারোলদাঃ
স্পেনগী প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলদাঃ
EU কম্মিসনগী প্রসিদেন্তকী ৱারোলদাঃ
ঐচ.ঐচ. শৈখ মোহম্মদ বিন জায়েদ অল নহ্যানগী ৱারোলদাঃ
রিপব্লিক ওফ অর্মেনিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলদাঃ

Prime Minister's Office
PM thanks world leaders for their messages on Chandrayaan-3
24 AUG 2023 8:51AM by PIB Delhi
Many world leaders congratulated India on successful Moon landing by Chandrayaan-3. The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked them for their wishes by replying to them on X.
On message by the Prime Minister of Bhutan
Message by the President of Republic of Maldives
Message by the Prime Minister of Nepal
The Prime Minister of Norway
HH Sheikh Mohammad bin Rashid Al Maktoum
The Prime Minister of Jamaica
The President of Republic of Madagascar
The Prime Minister of Spain
The President of the EU Commission
HH Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan
The Prime Minister of Republic of Armenia