Prime Minister's Office
Arunachal Rang Mahotsav is a celebration of Arunachal Pradesh's rich cultural tapestry and aligns with the principles of Ek Bharat Shreshtha Bharat: PM
09 AUG 2023 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight on Arunachal Rang Mahotsav being celebrated in different parts of India including Delhi, Mumbai, Kolkata and Guwahati.
Sharing a tweet by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted:
“Arunachal Rang Mahotsav is more than just a programme; it's a celebration of Arunachal Pradesh's rich cultural tapestry. It aligns with the principles of Ek Bharat Shreshtha Bharat. Good to see this programme being held in different parts of India including Delhi, Mumbai, Kolkata and Guwahati.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল রং মহোতসব অসিদি অরুনাচল প্রদেশকী ইনাক খুল্লবা নাৎকী মখল মথেলশিংগী নুংঙাইবা ফোংদোকপনি অমসুং মসিনা এক ভারত শ্রেস্থ ভারতকী ৱাখল্লোনগা মরী লৈনৈঃ পি.এম.
09 AUG 2023 5:06PM by PIB Imphal
দিল্লী, মুম্বাই, কোলকাতা অমসুং গুৱাহাতী য়াওনা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা অরুনাচল রং মহোতসব পাংথোক্লিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
অরুনাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পেমা খান্দুগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“অরুনাচল রং মহোতসব হায়বসিদি শুপ্নগী থৌরম অমখক নত্তে; মসিদি অরুনাচল প্রদেশকী ইনাক খুল্লবা নাৎকী মখল মথেলশিংগী নুংঙাইবা ফোংদোকপনি। মসিনা এক ভারত শ্রেস্থ ভারতকী ৱাখল্লোনগা মরী লৈনৈ। দিল্লী, মুম্বাই, কোলকাতা অমসুং গুৱাহাতী য়াওনা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা থৌরম অসি পাংথোকপা উবসিদা নুংঙাইবা ফাওই”।