প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী লাইব্রেরীশিংগী ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউখৎহনবদা মিৎয়েং চঙবনা লাইরিক পাবগী মরু ওইবগী ৱাফম শন্দোক্কনিঃ প্রধান মন্ত্রী
06 AUG 2023 7:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী লাইব্রেরীশিংগী ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউখৎহনবদা মিৎয়েং চঙবনা অমসুং ক্রিএতিব রাইতিংবু পুক্নিং থৌগৎপনা লাইরিক পাবগী মরু ওইবগী ৱাফম, মরু ওইনা ঐখোয়গী নহাশিংগী মফমদা শন্দোক্কনি হায়খ্রে।
শ্রী মোদীনা ইকায় খুম্ননীংঙাই ওইরবা রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদী মুর্মুনা ঙসি নই দিল্লীদা ফেস্তিবেল ওফ লাইব্রেরীজ 2023 হৌদোকখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
রাজা রাম মোহন রোয় লাইব্রেরী ফাউন্দেসনগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মসিগুম্না হোৎনরিবা অসিনা লাইরিক পাবগী মরু ওইবগী ৱাফম, মরু ওইনা ঐখোয়গী নহাশিংগী মফমদা শন্দোক্কনি। ঐখোয়গী লাইব্রেরীশিংগী ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউখৎহনবদা মিৎয়েং চঙবনা অমসুং ক্রিএতিব রাইতিংবু পুক্নিং থৌগৎলিবা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই”।

Prime Minister's Office
Emphasis on improving infrastructure in our libraries will spread awareness on the importance of reading: Prime Minister
06 AUG 2023 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that emphasis on improving infrastructure in our libraries and boosting creative writing will spread awareness on the importance of reading particularly among the youth.
Shri Modi also expressed happiness over the inauguration of Festival of Libraries 2023 by Hon’ble President, Smt. Droupadi Murmu in New Delhi today.
Responding to the tweet by Raja Rammohun Roy Library Foundation, the Prime Minister tweeted;
“Such efforts will spread awareness on the importance of reading, particularly among the youth. Good to see the emphasis on improving infrastructure in our libraries and boosting creative writing.”