Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Shri N. Vittal
03 AUG 2023 3:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Civil Servant, Shri N. Vittal.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Shri N. Vittal Ji will be remembered as an outstanding civil servant, who enriched India’s growth trajectory across diverse sectors. He also played a pivotal role in Gujarat’s development during his career in the state. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী এন. ভিত্তল লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 AUG 2023 3:12PM by PIB Imphal
হান্নগী সিবিল সর্ভেন্ত শ্রী এন.ভিত্তল লৈখিদবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী এন.ভিত্তল জি, হিরম কয়াদা ভারত চাউখৎহল্লম্বা মশক নাইবা সিবিল সর্ভেন্ত অমনি। মহাক্না গুজরাত্তা থবক তৌরিঙৈদা রাজ্য অদুগী চাউখৎনবা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌখি। মহাক লৈখিদবা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।