প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিত্ত মন্ত্ৰী আৰু কেন্দ্ৰীয় বেংকৰ গৱৰ্ণৰসকলৰ তৃতীয় বৈঠকৰ নৈশভোজত মহিলা নেত্ৰীসকলৰ ফটো শ্বেয়াৰ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 JUL 2023 12:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ জি-২০ সভাপতিত্বৰ সময়ত বিত্ত মন্ত্ৰী আৰু কেন্দ্ৰীয় বেংকৰ গৱৰ্ণৰসকলৰ তৃতীয় বৈঠকৰ নৈশভোজত মহিলা নেত্ৰীসকলৰ এখন আলোকচিত্ৰ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় বিত্ত মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী নিৰ্মলা সীতাৰমণৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰেঃ
"বিশ্বত আমাৰ ভৱিষ্যত নিৰ্ধাৰণত মহিলাসকলে পালন কৰা গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা দাঙি ধৰাৰ ক্ষেত্ৰত অতি অনুপ্ৰেৰণাদায়ক ছবি।"

Prime Minister's Office
PM shares photograph of women leaders at gala dinner of 3rd Finance Ministers and Central Bank Governors meet
17 JUL 2023 12:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a photograph of women leaders at the gala dinner of the 3rd Finance Ministers and Central Bank Governors meet during India’s G20 Presidency.
Sharing a tweet by Union Finance Minister, Smt Nirmala Sitharaman, the Prime Minister tweeted:
“Very inspiring click, highlighting the critical role women play in shaping our world's future.”