প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না 3শুবা ফাইনান্স মিনিস্তর অমসুং সেন্ত্রেল গবর্নমেন্ত গবর্নরগী মীফমদা পাংথোকপা গালা দিন্নরদা নুপী লুচিংবীশিংগী ফোতো শেয়র তৌখ্রে
17 JUL 2023 12:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী G20 প্রসিদেন্সী মনুংদা পাংথোকপা 3শুবা ফাইনান্স মিনিস্তর অমসুং সেন্ত্রেল গবর্নমেন্ত গবর্নরগী মীফমগী গালা দিন্নরদা নুপী লুচিংবীশিংগী ফোতো শেয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী শেল-থুম মন্ত্রী, শ্রীমতি নির্মলা সিতারামনগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াম্না ইথিল পীনিংঙাই ওইবা ফোতো, মসিনা ঐখোয়গী মালেমগী তুংগী মতম শেম্বদা নুপীশিংনা লৌবা মরু ওইবা থৌদাং উৎলি”।

Prime Minister's Office
PM shares photograph of women leaders at gala dinner of 3rd Finance Ministers and Central Bank Governors meet
17 JUL 2023 12:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a photograph of women leaders at the gala dinner of the 3rd Finance Ministers and Central Bank Governors meet during India’s G20 Presidency.
Sharing a tweet by Union Finance Minister, Smt Nirmala Sitharaman, the Prime Minister tweeted:
“Very inspiring click, highlighting the critical role women play in shaping our world's future.”