প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপা অমসুং নুপীগী ফুতবোল তীম্না লাক্কদৌরিবা এসিয়ন গেম্সতা শরুক য়াগদৌরিবা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 JUL 2023 6:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপা অমসুং নুপীগী ফুতবোল তীম্না লাক্কদৌরিবা এসিয়ন গেম্স 2023দা শরুক য়াগদৌরিবা অসিগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। স্পোর্ত মন্ত্রালয়না ভারতকী ফুতবোল তীম্না চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্কদৌরিবা এসিয়ন গেম্স 2023দা শরুক য়ানবগীদমক্তা ফিভম খরা কোমথোকখ্রে।
ওল ইন্দিয়া ফুতবোল ফেদেরেসনগী প্রসিদেন্ত, শ্রী কলয়ান চৌবেগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
“ভারতকী ফুতবোল ফেনশিংগী নুংঙাইবা পাউ অমনি! মসিনা স্পোর্ত অসিদা থোক্লক্লিবা তেলেন্তশিংদা পুক্নিং থৌগৎকনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness over Indian men's and women's football teams' participation in upcoming Asian Games
27 JUL 2023 6:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over Indian men's and women's football teams' participation in upcoming Asian Games 2023. The Sports Ministry has given relaxation for Indian football teams for participation in Asian Games 2023 at Hangzhou, China.
Responding to the tweet by President of All India Football Federation, Shri Kalyan Chaubey, the Prime Minister said;
“Great news for football fans across India! It will also encourage upcoming talent in this sport.”