য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা লুচিংদুনা নিংথৌকাবা নুমিত্তা নিউ দিল্লিদা ‘নারোন্দা দ্রগশিং পুবা অমসুং লৈবাক্কী ঙাক-শেন’ হায়বা হিরমদা রিজনেল কনফরেন্স পাংথোক্কনি
মীফম মনুংদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরগী লমজিং মখাদা, রাজ্যশিংগী এ.এন.তি.এফশিংগা খুৎশম্নদুনা এন.সি.বিনা লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা দ্রগ কিলোগ্রাম ১,৪৪,০০ হেন্না মাঙহনগনি
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা, দ্রগ লৈতবা ভারত অমা ওইহন্নবা নার্কোতিক্সশিংগী ময়োক্তা তুমিন্না খাংদুনা লৈতবা থৌশিল সরকারনা চৎনরে
জুন ১,২০২২দগী জুলাই ১৫,২০২৩ ফাওবদাআ, এন.সি.বিগী রিজনেল য়ুনিতশিং অমসুং রাজ্যশিংগী এ.এন.তি.এফশিংনা লুপা করোর ৯,৫৮০ রোমগী দ্রগ কিলোগ্রাম ৮,৭৬,৫৫৪ ফাগৎলে, মসি পান্দমদগী শরুক ১১ হেল্লে
নিংথৌকাবা নুমিত্তা মাঙহনগদৌরিবা দ্রগশিং অসিগা লোয়ননা, চহি অমদা মাঙহনবা অপুনবা দ্রগ কিলোগ্রাম লাখ ১০ রোম য়ৌরগনি,মসি চাউরাক্না লুপা করোর ১২,০০০গী মমল ওইগনি
দ্রগ লৈতবা ভারত অমগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মঙলান মঙফাওন্নবা, দ্রগশিং মাঙহনবগী থবকশিং মখা তানা থৱায় য়াওনা চৎথগনি
16 JUL 2023 2:39PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা লুচিংদুনা নিংথৌকাবা নুমিত্তা নিউ দিল্লিদা ‘নারোন্দা দ্রগশিং পুবা অমসুং লৈবাক্কী ঙাক-শেন’ হায়বা হিরমদা রিজনেল কনফরেন্স পাংথোক্কনি। মীফম মনুংদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরগী লমজিং মখাদা, রাজ্যশিংগী এ.এন.তি.এফশিংগা খুৎশম্নদুনা এন.সি.বিনা লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা দ্রগ কিলোগ্রাম ১,৪৪,০০ হেন্না মাঙহনগনি। মাঙহনগদৌরিবা দ্রগশিং অদুগী মনুংদা এন.সি.বি হায়দ্রবাদ য়ুনিতকী কিলো ৬৫৯০, ইন্দোরগী কিলো ৮২২ অমসুং জম্মুগী কিলো ৩৫৬ য়াওরি। মসিগা লোয়ননা তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংদা অপুনবা দ্রগ কিলো ১,৪৪,১২২ মাঙহনগনি, মসিগী মনুংদা অসামগী কিলো ১,৪৮৬, চান্দিগরগী কিলো ২৯৯, গৱাগী কিলো ২৫, গুজরাতকী কিলো ৪,২৭৭, হরিয়ানাগী কিলো ২,৪৫৮, জে অমসুং কেগী কিলো ৪,০৬৯, মধ্য প্রদেসকী কিলো ১,০৩,৮৮৪, মহারাস্ত্রাগী কিলো ১৫৯, ত্রিপুরাগী কিলো ১,৮০৩ অমসুং উত্তর প্রদেসকী কিলো ৪,০৪৯ য়াওরি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা, দ্রগ লৈতবা ভারত অমা ওইহন্নবা নার্কোতিক্সশিংগী ময়োক্তা তুমিন্না খাংদুনা লৈতবা থৌশিল সরকারনা চৎনরে। জুন ১,২০২২দগী জুলাই ১৫,২০২৩ ফাওবদাআ, এন.সি.বিগী রিজনেল য়ুনিতশিং অমসুং রাজ্যশিংগী এ.এন.তি.এফশিংনা লুপা করোর ৯,৫৮০ রোমগী দ্রগ কিলোগ্রাম ৮,৭৬,৫৫৪ ফাগৎলে, মসি পান্দমদগী শরুক ১১ হেল্লে। নিংথৌকাবা নুমিত্তা মাঙহনগদৌরিবা দ্রগশিং অসিগা লোয়ননা, চহি অমদা মাঙহনবা অপুনবা দ্রগ কিলোগ্রাম লাখ ১০ রোম য়ৌরগনি,মসি চাউরাক্না লুপা করোর ১২,০০০গী মমল ওইগনি। দ্রগ লৈতবা ভারত অমগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মঙলান মঙফাওন্নবা, দ্রগশিং মাঙহনবগী থবকশিং মখা তানা থৱায় য়াওনা চৎথগনি।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah will chair Regional Conference on ‘Drugs Smuggling and National Security’ in New Delhi, on Monday
During the Conference, under the leadership of the Union Home Minister, over 1,44,000 kilogram drugs will be destroyed in various parts of the country by NCB, in coordination with ANTFs of all states
Under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, the Government has adopted a ’Zero Tolerance’ policy against narcotics to create a drugs-free India
Since 01st June, 2022 till 15th July, 2023, all regional units of NCB and ANTFs of states have collectively destroyed around 8,76,554 kilogram seized drugs worth around Rs.9,580 crore, which is more than 11 times of the target
With the destruction of drugs on Monday, total quantity of drugs destroyed in one year will reach around 10 lakh kilogram, which has a value of around Rs.12,000 crore
In order to realize Prime Minister Shri Narendra Modi’s dream of a Drugs-free India, this campaign of destruction of drugs will continue actively, with same zeal
16 JUL 2023 2:39PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah will chair Regional Conference on ‘Drugs Smuggling and National Security’ in New Delhi, on Monday. During the Conference, under the leadership of the Union Home Minister, over 1,44,000 kilogram drugs worth Rs.2,416 crore, will be destroyed in various parts of the country by NCB in coordination with ANTFs of all states. The drugs to be destroyed will include 6590 kilogram by NCB’s Hyderabad unit, 822 kilogram by Indore and 356 kilogram by Jammu. Along with this, various law enforcement agencies of different states will destroy a total of 1,44,122 kilogram of drugs, including 1,486 kilogram drugs in Assam, 229 kilogram in Chandigarh, 25 kilogram in Goa, 4,277 kilogram in Gujarat, 2,458 kilogram in Haryana, 4,069 kilogram in Jammu and Kashmir, 1,03,884 kilogram in Madhya Pradesh, 159 kilogram in Maharashtra, 1,803 kilogram in Tripura and 4,049 kilogram in Uttar Pradesh.
Under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, the Government has adopted a ’Zero Tolerance’ policy against narcotics to create a drugs-free India. Since 01st June, 2022 till 15th July, 2023, all regional units of NCB and ANTFs of states have collectively destroyed around 8,76,554 kilogram seized drugs worth around Rs.9,580 crore, which is more than 11 times of the target. With the destruction of drugs on Monday, total quantity of drugs destroyed in one year will reach around 10 lakh kilogram, which has a value of around Rs.12,000 crore. In order to realize Prime Minister Shri Narendra Modi’s dream of a Drugs-free India, this campaign of destruction of drugs will continue actively, with same zeal.