প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২৫শুবা এসিয়ান এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ ২০২৩ দা মেদল ২৭ ফংলকপদা ভারতকী কন্তিনজেন্ত প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 JUL 2023 12:17PM by PIB Imphal
২৫শুবা এসিয়ান এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ ২০২৩দা মেদল ২৭ ফংলকপদা ভারতকী কন্তিনজেন্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মপান লৈবাক্তা পাংথোকপা চেম্পিয়নশিপশিংগী ইদিসন অমদা মেদল খ্বাইদগী য়াম্না ফংবা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
২৫শুবা এসিয়ান এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ ২০২৩দা ভারতকী কন্তিনজেন্তনা শিংথাবা য়ানা পর্ফোমেন্স উৎখ্রে।!
মপান লৈবাক্তা পাংথোকপা চেম্পিয়নশিপশিংগী ইদিসন অমদা মেদল খ্বাইদগী য়াম্না ফংবা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবনি অমসুং মসিদা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংনা মেদল ২৭ ফংখি। মসিগী মাইপাকপা অসিগীদমক ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং থাগৎলি। মসিনা ঐখোয়গী থম্মোয়শিং চাউথোকচবা পোকহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian contingent on winning 27 medals at 25th Asian Athletics Championship 2023
17 JUL 2023 12:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the outstanding performance by the Indian contingent at the 25th Asian Athletics Championship 2023 where Indian athletes won 27 medals, the highest medal tally on foreign soil in an edition of the Championships.
The Prime Minister tweeted:
“Outstanding performance by the Indian contingent at the 25th Asian Athletics Championship 2023!
Our athletes won 27 medals, the highest medal tally on foreign soil in an edition of the Championships. Congrats to our athletes for this achievement. It fills our hearts with pride.”