প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী হাম্পীদা পাংথোকপা অহুমশুবা G20 কলচর ৱর্কিং গ্রুপকী মীফমদা অপুনবা পোৎলম 1755কা লোয়ননা ‘লম্বানী পোৎলম খ্বাইদগী য়াম্না উৎপগী’ গিনেস ৱর্ল্দ রেকোর্দতা চনখিববু পি.এম.না থাগৎখ্রে
10 JUL 2023 9:43PM by PIB Imphal
কর্নাতকাগী হাম্পীদা পাংথোকপা অহুমশুবা G20 কলচর ৱর্কিং গ্রুপকী মীফমদা অপুনবা পোৎলম 1755কা লোয়ননা ‘লম্বানী পোৎলম খ্বাইদগী য়াম্না উৎপগী’ গিনেস ৱর্ল্দ রেকোর্দতা চনখিববু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
কলচর মন্ত্রালয়গী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“লম্বানী কলচর, আরত অমসুং ক্রাফপু মমিং চৎহনবগা লোয়ননা কলচরগী থৌওংশিংদা নারী শক্তিনা শরুক য়াববু পুক্নিং থৌগৎপা থাগৎনীংঙাই ওইবা থৌওং অমা”।

Prime Minister's Office
PM hails Guinness World Record for ‘largest display of Lambani items’ with a total of 1755 items during 3rd G20 Culture Working Group Meeting in Hampi, Karnataka
10 JUL 2023 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the Guinness World Record for ‘largest display of Lambani items’ with a total of 1755 items during 3rd G20 Culture Working Group Meeting in Hampi, Karnataka.
Sharing a tweet by Ministry of Culture, the Prime Minister tweeted:
“Commendable effort, which will popularise Lambani culture, art and craft as well as encourage Nari Shakti participation in cultural initiatives.”