প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৮৮ সংখ্যক জন্মদিনত দালাই লামাক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 JUL 2023 1:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি পুৱাই মান্যবৰ দালাই লামাক তেওঁৰ ৮৮সংখ্যক জন্মদিন উপলক্ষে ফোনযোগে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“মান্যবৰ @DalaiLamaৰ সৈতে ফোনযোগে কথা পাতিলো আৰু তেওঁৰ ৮৮সংখ্যক জন্মদিন উপলক্ষে আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰো৷ তেওঁৰ দীৰ্ঘায়ু আৰু সুস্থ জীৱন কামনা কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM greets Dalai Lama on his 88th birthday
06 JUL 2023 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted His Holiness, Dalai Lama on his 88th birthday over phone earlier today.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Spoke to His Holiness @DalaiLama and conveyed heartfelt greetings to him on his 88th birthday. Wishing him a long and healthy life.”