প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দলাই লামাগী ৮৮শুবা মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা য়াই-পাউজেল পীখ্রে
06 JUL 2023 1:14PM by PIB Imphal
দলাই লামাগী ৮৮শুবা মপোক নুমিত্তা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ইকায়খুম্নরবা @DalaiLama গা ৱারি শানরে অমসুং মহাক্কী ৮৮শুবা মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা থম্মোয় শেংনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। হকচাং ফনা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংনবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets Dalai Lama on his 88th birthday
06 JUL 2023 1:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted His Holiness, Dalai Lama on his 88th birthday over phone earlier today.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Spoke to His Holiness @DalaiLama and conveyed heartfelt greetings to him on his 88th birthday. Wishing him a long and healthy life.”