প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বামী বিবেকানন্দবু মহাক্কী পুন্য তিথীদা নীংশিংখ্রে
04 JUL 2023 6:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বামী বিবেকানন্দবু মহাক্কী পুন্য তিথীদা নীংশিংলদুনা মহাক্কী সেবা, মীওইবা খুন্নাই অমসুং স্পিরিচুএল ইনলাইতনমেন্ত ফংবগী ৱাখল্লোন্না মপাঙ্গল অমসুং মতিক লৈবা ভারত অমা শেম্নবগীদমক্তা ঐখোয়দা লেপ্তনা ইথিল পীরি অমসুং লমজিং লমতাক্লি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“অথোইরবা স্বামী বিবেকানন্দবু মহাক্কী পুন্যু তিথীদা নীংশিংলি। মহাক্কী সেবা, মীওইবা খুন্নাই অমসুং স্পিরিচুএল ইনলাইতনমেন্ত ফংবগী ৱাখল্লোন্না মপাঙ্গল অমসুং মতিক লৈবা ভারত অমা শেম্নবগীদমক্তা ঐখোয়দা লেপ্তনা ইথিল পীরি অমসুং লমজিং লমতাক্লি। মহাক্কী অমত্তা ওইনা লৈবা অমসুং নুংশি চান্ননা লৈবগী মঙলান মঙফাওনহন্নবগীদমক্তা ঐখোয়না ঙসিসু খোঙফম চেৎলি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Swami Vivekananda on his Punya Tithi
04 JUL 2023 6:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Swami Vivekananda on his Punya Tithi and said that his ideals of service, humanity and spiritual enlightenment continue to inspire and guide us towards building a strong and vibrant India.
The Prime Minister tweeted;
“Remembering the great Swami Vivekananda on his Punya Tithi. His ideals of service, humanity and spiritual enlightenment continue to inspire and guide us towards building a strong and vibrant India. We reiterate our commitment to fulfilling his vision of unity and brotherhood.”