প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
খাৰ্চি পূজা উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
26 JUN 2023 8:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে খাৰ্চি পূজা উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে।
ত্ৰিপুৰাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী অধ্যাপক(ডাঃ) মাণিক সাহাৰ এক টুইটৰ প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"খাৰ্চি পূজাৰ শুভেচ্ছা। চতুৰ্দশ দেৱতাৰ আশীৰ্বাদ যেন সদায় আমাৰ সৈতে থাকে তাৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা কৰিছোঁ। সকলোৰে শান্তি আৰু সমৃদ্ধি কামনা কৰিছোঁ"

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes on Kharchi Puja
26 JUN 2023 8:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the occasion of Kharchi Puja.
In reply to a tweet by the Chief Minister of Tripura Prof. (Dr) Manik Saha, the Prime Minister tweeted :
"Best wishes on Kharchi Puja. I pray that the blessings of Chaturdash Devata always remain upon us. May there be peace and prosperity all around."