প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰপতিৰ ওপজা দিনত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
20 JUN 2023 8:57AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুলৈ ওপজা দিনৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ৰাষ্ট্ৰপতিজীক ওপজা দিনৰ শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। সকলো নাগৰিকৰ কল্যাণৰ বাবে জ্ঞান, গৰিমা আৰু প্ৰতিশ্ৰুতিৰ এক কিৰণৰ ৰূপত দেশৰ প্ৰগতিক আগুৱাই নিয়াৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁ প্ৰশংসিত। তেওঁৰ ত্যাগে আমাক সকলোকে অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে। তেওঁৰ সুস্বাস্থ্য আৰু দীৰ্ঘায়ু কামনা কৰিছোঁ। @rashtrapatibhvn"

Prime Minister's Office
PM greets President on her Birthday
20 JUN 2023 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to the President, Smt. Droupadi Murmu.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Birthday greetings to Rashtrapati Ji. A beacon of wisdom, dignity and commitment to the welfare of our people, she is admired for her efforts to further the nation’s progress. Her dedication continues to inspire us all. Wishing her good health and a long life. @rashtrapatibhvn”