Prime Minister's Office
PM greets President on her Birthday
20 JUN 2023 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to the President, Smt. Droupadi Murmu.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Birthday greetings to Rashtrapati Ji. A beacon of wisdom, dignity and commitment to the welfare of our people, she is admired for her efforts to further the nation’s progress. Her dedication continues to inspire us all. Wishing her good health and a long life. @rashtrapatibhvn”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতিগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
20 JUN 2023 8:57AM by PIB Imphal
রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি জিগী মফমদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। লৌশিং, চিংলেম্বা অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী য়াইফনবা মৈরা অমনি, মখা তানা লৈবাক চাউখৎনবা মহাক্না পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক মহাক ইকায়খুম্নৈ। মহাক্কী কৎথোকপনা মখা তানা ঐখোয়দা ইনোৎ পীরি। মহাক হকচাং ফনা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। @rashtrapatibhvn”।
ZTOD.JPG)