প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস.এদা শীনফম কয়াদা মাঙজিল থারিবা মীওইশিংগা উনখ্রে
24 JUN 2023 7:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৩, ২০২৩দা য়ু.এস.এগী ৱাশিংতনদা লৈবা জোন এফ. কেন্নেদি সেন্তরদা শীনফম কয়াদা মাঙজিল থারিবা মীওইশিংগী মীফম অমদা ৱা ঙাংখ্রে
থৌরম অদু য়ু.এস-ইন্দিয়া স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ ফোরম (য়ু এস আই এস পি এফ) না শীনবনি। য়ু.এস.এগী সেক্রেতরি ওফ স্তেৎ, এন্থোনি ব্লিনকেনশু থৌরম অদুদা শরুক য়াখি।
মহাক্কী ৱারোলদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, হৌজিক ভারত্তা অচৌবা অওনবা কয়া পুরক্লে অমসুং তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা খুমাঙ চাউশিল্লে। মসি খুদোংচাবা তাঞ্জা অমনি। ভারতকা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা শীনফম কয়াগী মীওইশিং ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখি।
থৌরম অদুদা তোঙান তোঙানবা শীনফমশিংদা মাংজিল থারিবা মীওই ১০০০ রোম শরুক য়াখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s interaction with leading professionals in USA
24 JUN 2023 7:28AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi addressed a gathering of professionals in USA on June 23, 2023 at the John F. Kennedy Centre in Washington D.C.
The event was organized by US – India Strategic Partnership Forum (USISPF). Secretary of State of USA, H.E. Mr. Antony Blinken also graced the occasion.
In his address, Prime Minister highlighted the profound transformation currently underway in India and the strides being made in various sectors. Stressing that "This is the moment", Prime Minister invited the professionals to forge partnerships with India.
The event was attended by around 1000 leading professions hailing from diverse fields.