প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. অমদি য়ুনাইতেদ নেসন্স সেক্রেতরী জেনেরেল, এন্তোনিও গুতেরেসনা য়োগগী মরুওইবশিং খন্নখ্রে
21 JUN 2023 8:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ নেসন্সকী সেক্রেতরী জেনেরেল, এন্তোনিও গুতেরেসকা য়োগগী মরুওইবগী মতাঙদা খন্নখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা য়োগগী নুমিৎনা ঐখোয় পুম্নমকপু নকশিন্নহন্দুনা ঐখোয়গী মালেমগী ফীভম ফগৎহল্লকপা ওইরসনু হায়বা য়াইফ-পাউজেলসু থমখি।
ত্বীত অমদা, য়ু.এন. সেক্রেতরী জেনেরেলনা তোখাই তোখাইবা মালেম অসিদা য়োগনা মালেম পুম্বদগী মীওই মিলিয়ন কয়াবু পুনশিল্লি, অমদি মখোয়গীদমক্তা মসিনা পাঙ্গল, পুকচেল খোইজেল তিন্নবা অমদি ইং তপ্পগী হৌরকফম অমা ওইরি হায়খি।
য়ুনাইতেদ নেসন্স সেক্রেতরী জেনেরেলগী ত্বীত অদুগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“য়োগগী মরুওইবগী মতাঙদা @UN সেক্রেতরী জেনেরেল @antonioguterres না ফোঙদোক্লিবসি মপুং ফানা য়াজনিংই। য়োগগী নুমিৎনা ঐখোয় পুম্নমকপু নকশিন্নহন্দুনা ঐখোয়গী মালেমগী ফীভম ফগৎহল্লকপা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM and United Nations Secretary General, António Guterres underline importance of Yoga
21 JUN 2023 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has concurred with United Nations Secretary General, António Guterres on the importance of Yoga. The Prime Minister also wished that may Yoga Day bring us all closer and improve the health of our planet.
In a tweet, UN Secretary General said that in a divided world, yoga unites millions of people across the globe, for whom it is a source of strength, harmony, and peace.
Responding to the tweet by the United Secretary General, the Prime Minister tweeted;
“Fully agree with @UN Secretary General @antonioguterres on the importance of Yoga. May Yoga Day bring us all closer and improve the health of our planet.”