প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গান্ধী পিছ প্রাইজ ২০২১ ফংলগদবা গীতা প্রেস, গোরাখপুর প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 JUN 2023 7:26PM by PIB Imphal
গান্ধী পিছ প্রাইজ ২০২১ ফংলগদবা গীতা প্রেস প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“গান্ধী পিছ প্রাইজ ২০২১ ফংলগদবা গীতা প্রেস, খোরাগপুর ঐনা থাগৎচরি। মীয়াম মরক্তা মখা তানা খু্ন্নাই অমসুং কলচরগী অওনবশিং পুরক্নবা হৌখিবা চহি ১০০দা মখোয়না থাগৎনিংঙাই ওইবা থবকশিং পাংথোকখি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Gita Press, Gorakhpur on being conferred the Gandhi Peace Prize 2021
18 JUN 2023 7:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Gita Press, Gorakhpur on being conferred the Gandhi Peace Prize 2021.
The Prime Minister tweeted;
“I congratulate Gita Press, Gorakhpur on being conferred the Gandhi Peace Prize 2021. They have done commendable work over the last 100 years towards furthering social and cultural transformations among the people.
@GitaPress
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1933252 “
More details can be found here;
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1933252