প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মাইলাইফ এপত ২ কোটিৰো অধিক লোকৰ অংশগ্ৰহণৰ প্ৰশংসা কৰে
06 JUN 2023 9:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাই লাইফ এপত মুকলি হোৱাৰ এমাহৰো কম সময়ৰ ভিতৰত ২ কোটিৰো অধিক লোকৰ অংশগ্ৰহণক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কেন্দ্ৰীয় পৰিৱেশ, বন আৰু জলবায়ু পৰিৱৰ্তন মন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ যাদৱৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি টুইটযোগে কয়:
"উৎসাহজনক স্থিতি, আমাৰ গ্ৰহটো উন্নত কৰাৰ বাবে এক সামূহিক উৎসাহৰ লক্ষণ। "

Prime Minister's Office
PM lauds more than 2 crore participations on Meri LiFE app
06 JUN 2023 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded more than 2 crore participations on Meri LiFE app in less than a month of its launch.
Sharing a tweet by Union Minister for Environment, Forest and Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister tweeted:
“Encouraging trend, indicating a collective spirit to make our planet better.”