প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মেরি লাইফ এপতা মী করোর ২ হেন্না শরুক য়াবা অসিদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 JUN 2023 9:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোঞ্চ তৌরবা মতুং থা অমা ফাদ্রিঙৈদা মেরি লাইফ এপতা মী করোর ২ হেন্না শরুক য়াবা অসিদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী এনভাইরনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেত চেঞ্জকী মন্ত্রী, শ্রী ভুপেনদ্র য়াদৱনা তৌরকপা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইবা ত্রেন্দ, ঐখোয়গী গৃহ অসিবু হেন্না ফবা অমা ওইহন্নবা ময়াম অপুনবগী ওইবা ৱাখল্লোন তাক্লি।”

Prime Minister's Office
PM lauds more than 2 crore participations on Meri LiFE app
06 JUN 2023 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded more than 2 crore participations on Meri LiFE app in less than a month of its launch.
Sharing a tweet by Union Minister for Environment, Forest and Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister tweeted:
“Encouraging trend, indicating a collective spirit to make our planet better.”