প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জম্মু-কাশ্মীৰৰ বাৰামুল্লা জিলাত বিভিন্ন উন্নয়নমূলক কামৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সুখ প্ৰকাশ
জে এণ্ড কেৰ বাৰামুল্লা জিলাত বিভিন্ন উন্নয়নমূলক কামৰ উদ্বোধনী অনুষ্ঠানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সুখ প্ৰকাশ
01 JUN 2023 10:27AM by PIB Guwahati
জম্মু-কাশ্মীৰৰ বাৰামুল্লাত কৃষকৰ বাবে ৭টা কাষ্টম হাইৰিং চেণ্টাৰ, আত্মসহায়ক গোটৰ বাবে ৯টা পলি গ্ৰীণ হাউচকে ধৰি বিভিন্ন আন্তঃগাঁথনি প্ৰকল্প উদ্বোধন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে।
জম্মু-কাশ্মীৰৰ উপ-ৰাজ্যপালৰ কাৰ্যালয়ৰ এটা টুইট থ্ৰেড শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
'উদ্বোধন কৰা এলানি উল্লেখযোগ্য উন্নয়নমূলক কামে জম্মু-কাশ্মীৰৰ জনসাধাৰণৰ বিশেষকৈ আকাংক্ষিত জিলাসমূহৰ বাসিন্দাসকলৰ জীৱনৰ মান উন্নত কৰাৰ দিশত আমাৰ দায়বদ্ধতাৰ সাক্ষ্য।'

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over inauguration of various developmental works in Baramulla District of J&K
01 JUN 2023 10:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over inauguration of several key infrastructure projects including 7 Custom Hiring Centres for farmers, 9 Poly Green Houses for SHGs in Baramulla District of J&K.
Sharing tweet threads of Office of Lieutenant Governor of J&K, the Prime Minister tweeted;
“The remarkable range of developmental works inaugurated stand as a testament to our commitment towards enhancing the quality of life for the people of Jammu and Kashmir, especially the aspirational districts.”