Prime Minister's Office
PM expresses happiness over inauguration of various developmental works in Baramulla District of J&K
01 JUN 2023 10:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over inauguration of several key infrastructure projects including 7 Custom Hiring Centres for farmers, 9 Poly Green Houses for SHGs in Baramulla District of J&K.
Sharing tweet threads of Office of Lieutenant Governor of J&K, the Prime Minister tweeted;
“The remarkable range of developmental works inaugurated stand as a testament to our commitment towards enhancing the quality of life for the people of Jammu and Kashmir, especially the aspirational districts.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী বারামুল্লা জিলাদা তোঙান-তোঙানবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং শঙ্গাবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
01 JUN 2023 10:27AM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী বারামুল্লা জিলাদা লৌমীশিংগী কস্তম হায়ারিং সেন্তর ৭, সেল্প হেল্প গ্রুপশিংগী পোলি গ্রিন হাওস ৯ য়াওনা তোঙান-তোঙানবা মরুওইবা ইনফ্রাস্ত্রচর প্রোজেক কয়া শঙ্গাবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
জে অমসুং কেগী লেপ্তনেন্ত গভর্নরগী ওফিসকী ত্বিৎ থ্রিদ সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শিংথানিঙাই ওইরবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং শঙ্গাবা অসি জম্মু অমসুং কাস্মিরগী মীয়াম মরুওইনা চাউখৎপা পাম্বা জিলাশিংগী মীয়ামগী পুন্সি মহিং থাক ৱাংখৎহন্নবা ঐখোয়না থাজবা পীখিবগী খুদম অমনি”।