Ministry of Railways
Indian Railways makes special arrangements at 139 helpline number to facilitate family/friends/relatives of deceased persons and passengers stranded in the tragic accident in Odisha
Railways deputes senior officials to attend 139 phone calls 24x7
The aim of the Railway Helpline 139 is to provide a helping hand, to give correct and satisfactory information to the aggrieved passengers and their kins in this trying time
04 JUN 2023 4:08PM by PIB Delhi
Indian Railways has made special arrangements at helpline number 139 to facilitate family/friends/relatives of deceased persons and passengers stranded in the tragic Train accident in Odisha. A team of senior officers is manning the helpline 24X7 and will provide all the relevant details to the callers after coordinating with the Zonal Railways and State Government. This service will continue uninterrupted and will ensure prompt disbursal of enhanced ex-gratia announced by Minister of Railways: Rs.10 Lakh in case of death; Rs 2 Lakh towards grievous injuries and Rs.50,000 for minor injuries.
The aim of the Railway Helpline 139 is to provide a helping hand and to give correct and satisfactory information to the aggrieved passengers and their kins in this trying time.
So far, Railways have disbursed Rs. 3.22 Crores as ex-gratia in 285 cases (11 Death cases, 50 Grievous injuries cases, 224 simple injury cases). Indian Railways is paying ex-gratia amount at 7 locations (Soro, Kharagpur, Balasore, Khantapara, Bhadrak, Cuttack, Bhubaneswar).

রেলৱে মন্ত্রালয়
ওরিশাদা থোকখিবা লাইবকথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা মীওইশিং অমসুং পন্দুনা লৈরিবা মীওইশিংগী ইমুং মনুং/মরূপশিং/মরীমতাশিংগী খুদোংচানবগীদমক ইন্দিয়ন রেলৱেনা হেল্পলাইন নম্বর 139দা অখন্নবা এরেঞ্জমেন্ত তৌরি
রেলৱেনা 24x7 (নুমিৎ তরেৎনি পুং 24) 139 ফোন কোলশিং এতেন্দ তৌনবা মকোকথোংবা ওফিসিএলশিং থমখ্রে
রেলৱেনা হেল্পলাইন 139গী পান্দমদি অৱাবা তারবা মতম অসিদা খুদোংথিবা নংলবা পেসোঞ্জরশিং অমসুং মখোয়গী নক্নবা মীওইশিংবু অচুম্বা অমসুং পেন্নিংঙাই ওইবা ইনফোর্মেশন পীবদা মতেং পাংবনি
04 JUN 2023 4:08PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন রেলৱেনা ওরিশাদা থোকখিবা রেলগী লাইবকথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা মীওইশিং অমসুং পন্দুনা লৈরিবা মীওইশিংগী ইমুং মনুং/মরূপশিং/মরীমতাশিংগী খুদোংচানবগীদমক হেল্পলাইন নম্বর 139দা অখন্নবা এরেঞ্জমেন্ত তৌরি। মকোকথোংবা ওফিসরশিংগী তিম অমনা হেল্পলাইন অসিদা 24x7 মথৌ তৌরি অমসুং জোনেল রেলৱেশিং অমসুং রাজ্য সরকারগা লোয়ননা কোওর্দিনেত তৌরবা মতুং কোল তৌরক্লিবা পুম্নমক্তা মরী লৈনবা অকুপ্পা ৱারোলশিং ফংহনগনি। সর্বিস অসি অপনবা লৈতনা মখা চত্থগনি অমদি রেলৱে মন্ত্রীনা লাউথোকখিবা এক্স-গ্রেসিয়া : লৈখিদবদা লুপা লাখ 10; শাথিনা শোকপদা লুপা লাখ 2 অমসুং খরা শোকপদা লুপা 50,000 য়েন্থোকপা হেনগৎহনবদা মথৌ তৌগনি।
রেলৱেনা হেল্পলাইন 139গী পান্দমদি অৱাবা তারবা মতম অসিদা খুদোংথিবা নংলবা পেসোঞ্জরশিং অমসুং মখোয়গী নক্নবা মীওইশিংবু অচুম্বা অমসুং পেন্নিংঙাই ওইবা ইনফোর্মেশন পীবদা মতেং পাংবনি।
হৌজিক ফাওবদা রেলৱেনা কেস 285 (লৈখিদবগী কেস 11, শাথিনা শোকপগী কেস 50, খরা শোকপা কেস 224)দা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা করোর 3.22 য়েন্থোকখ্রে। ইন্দিয়ন রেলৱেনা এক্স-গ্রেসিয়াগী শেনফম অসি মফম 7 (সোরো, খরগপুর, বালাসোর, খানতাপারা, ভাদ্রাক, কত্তক, ভুবনেশ্বর)দা পীরি।