Ministry of Commerce & Industry
Application Deadline for the National Startup Awards 2023 extended till15th June 2023
01 JUN 2023 1:08PM by PIB Delhi
The Department for Promotion of Industry and Internal Trade (DPIIT) under the Ministry of Commerce and Industry introduced the National Startup Awards (NSA) in 2020. The applications for National Startup Awards 2023 have been made live from 1st April 2023 and the deadline for submissions is now extended to 15th June 2023.
The extension of the National Startup Awards 2023 application deadline allows aspiring entrepreneurs and enablers additional time to showcase their innovative solutions and profound societal impact.
The National Startup Awards 2023 will commemorate innovations from all corners of the country, aligning with the vision of 'Vision India @2047', which charts the path for India's transformation into a developed economy, driven by the spirit of Amrit Kaal across key themes.
DPIIT will award a cash prize of INR 10 lakhs to one winning startup in each category. Furthermore, the winners and finalists of the National Startup Awards 2023 will receive exclusive handholding support, including access to investors and government networks, mentorship programs, international market exposure, connections with corporates and unicorns, and various other valuable resources.
Through three successful editions, these prestigious awards have highlighted the invaluable contributions made by visionaries who have revolutionized the Indian startup ecosystem. NSA was started with the aim of bestowing recognition and rewards upon exceptional startups and enablers within the startup ecosystem. These entities have been instrumental in fostering innovation, creating groundbreaking products, and exhibiting tangible social impact.
Interested participants are encouraged to visit the official National Startup Awards website and submit their applications before the revised deadline of 15th June 2023.
For more details, visit https://www.startupindia.gov.in/

কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ ২০২৩গী এপ্লিকেসন দেদলাইন জুলাই ১৫, ২০২৩ ফাওবা শাংদোকখ্রে
01 JUN 2023 1:08PM by PIB Imphal
কম্মর্স অমদি ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা দিপার্তমেন্ত ওফ প্রমোসন ওফ ইন্দস্ত্রী এন্দ ইন্তর্নেল ত্রেদ (দি.পি.আই.আই.তি.)না ২০২০দা নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ্স (এন.এস.এ.) হৌদোকখি। নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ্স ২০২৩গী এপ্লিকেসন এপ্রিল ১, ২০২৩দগী থাবা হৌখি অমদি দেদলাইন হৌজিক জুন ১৫, ২০২৩ ফাওবা শাংদোকখ্রে।
নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ্স ২০২৩গী এপ্লিকেসন দেদলাইন শাংদোকপনা মচিন তুমখৎলক্লিবা ওন্ত্রপ্রিন্যুরশিং অমদি ইনেব্লরশিংবু মখোয়গী ইনোভেতিব ওইবা স,লুসনশিং অমদি মদুনা খুন্নাইদা পীরিবা ইথিল উত্থোকচনবা অহেনবা মতম পীরি।
নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ্স ২০২৩না লৈবাকসিগী কাচিন কোয়া শিনবা থুংবদগী ইনোবেসনশিংবু, মরুওইবা হীরমশিংদা অমৃৎ কালগী ৱাখল্লোন্না থৌদুনা ভারতপু চাওখৎপা শেন্মিৎলোন অমদা অওনবা পুরক্নবগী লম্বী য়াৎলিবা ‘ভিজন ইন্দিয়া @২০৪৭’গী মঙলানশিংগা চুননা কোমেকোরেৎ তৌগনি।
দি.পি.আই.আই.তি.না কাঙলুপ খুদিংদা মায় পাক্লবা স্তার্তঅপ অমমমদা লুপা লাখ ১০গী শেলগী মনা পীগনি। মখা তানা, নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ্স ২০২৩দা মায় পাক্লবা অমদি ফাইনেলিস্তশিংনা ইনভেস্তর অমদি লৈঙাক্কী নেতৱর্ক, মেন্তরসিপ প্রোগ্রাম, মালেমগী কৈথেলগী এক্সপোজর, কোর্পোরেৎ অমদি য়ুনিকোর্নশিংগা মরী শম্নবা, অমদি অতৈ তোঙান তোঙানবা মমল য়াম্লবা রিসোর্সশিং য়াওনা এক্সক্লুজিব ওইবা ঙাক্লৌশিংসু ফংগনি।
মায় পাক্লবা ইদিসন অহুমগী খুত্থাঙদা, হায়রিবা লেমজনিংঙাই ওইরবা মনাশিং অসিনা ভারতকী স্তার্তঅপ ইকোসিস্তেমদা অনৌবা য়াওল পুরক্লিবা মীৎয়েঙ শানবা মীওইশিংনা য়ারিবা মমল নাইদ্রবা থৌদাংশিংবু মশক তাক্কনি। এন.এস.এ. অসি তোপ তোপ্পা স্তার্তঅপ অমদি স্তার্তঅপ ইকোসিস্তেমদা লৈরিবা ইনেব্লরশিংবু শকখঙদুনা মনা মথুম পীননবগী পান্দমদা হৌদোকখিবনি। হায়রিবা এন্তিতীশিং অসি ইনোবেসন পুরকপদা, অনৌবা পোত্থোকশিং শেমগৎপদা, অমদি মমল নাইদ্রবা খুন্নাইদা পীবা ইথিল উত্থোকপদা য়াম্না মরুওইবা থৌদাং লৌরি।
ইন্তরেস্ত লৈবা মীওইশিংবু নেস্নেল স্তার্তঅপ এৱার্দ্সকী ৱেবসাইত্তা চঙদুনা নৌনা শেমদোক্লবা জুন ১৫, ২০২৩গী দেদলাইন মাঙওইননা মখোয়গী এপ্লিকেসন থাজিন্নবা পুক্নিং থৌগৎলি।
অহেনবা অকুপ্পা ৱারোলগীদমক, https://www.startupindia.gov.in/ দা চঙবিয়ু।