Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Lok Sabha MP from Chandrapur, Shri Balubhau Narayanrao Dhanorkar
30 MAY 2023 11:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the passing away of Lok Sabha MP from Chandrapur, Shri Balubhau Narayanrao Dhanorkar.
“Saddened by the passing away of Lok Sabha MP from Chandrapur, Shri Balubhau Narayanrao Dhanorkar Ji. He will be remembered for his contribution to public service and empowering the poor. Condolences to his family and supporters. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চন্দ্রপুরগী লোক সভাগী এম.পি শ্রী বালুভানু নারায়নরাও ধানোরকা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 MAY 2023 11:35AM by PIB Imphal
চন্দ্রপুরগী লোক সভাগী এম.পি শ্রী বালুভানু নারায়নরাও ধানোরকা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“চন্দ্রপুরগী লোক সভাগী এম.পি শ্রী বালুভানু নারায়নরাও ধানোরকা জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মীয়ামগীদমক অমসুং লায়রবশিং য়াইফনবা মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমু-মনুং অমসুং মহাক শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।