প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰিচেপ তায়িপ এৰ্ডোগানক তুৰ্কীৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
29 MAY 2023 9:31AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰিচেপ তায়িপ এৰ্ডোগানক তুৰ্কীৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰবাৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
তুৰ্কীৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰ নিৰ্বাচনৰ বাবে @RTErdoganক অভিনন্দন! মই নিশ্চিত যে আমাৰ মাজৰ দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক আৰু বৈশ্বিক বিষয়ত সহযোগিতা অনাগত সময়ত বৃদ্ধি হৈ থাকিব।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Recep Tayyip Erdogan on re-election as the President of Türkiye
29 MAY 2023 9:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Recep Tayyip Erdogan on re-election as the President of Türkiye.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @RTErdogan on re-election as the President of Türkiye! I am confident that our bilateral ties and cooperation on global issues will continue to grow in the coming times."