প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেতেরান এক্তর শ্রী সরথ বাবু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
22 MAY 2023 7:48PM by PIB Imphal
ভেতেরান এক্তর শ্রী সরথ বাবু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী সরথ বাবু শক্নাইরবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা এক্তর অমনি। মহাক্কী শাংলবা ফিল্মগী শীনফম মনুংদা লোল কয়াদা কুমখিবা ফিল্মশিংনা মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Veteran actor Shri Sarath Babu
22 MAY 2023 7:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Veteran actor Shri Sarath Babu.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Sarath Babu Ji was versatile and creative. He will be remembered for several popular works in several languages during his long film career. Pained by his passing away. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."