প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফ্রান্সকী বাস্তিল নুমিৎকী থৌরম পাংথোকপদা গেস্ত ওফ ওনর ওইনা চেবাউ পীরকপগীদমক্তা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতিবু থাগৎপা ফোংদোকপা
05 MAY 2023 8:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাইগী ১৪দা ফ্রান্সকী বাস্তিল নুমিৎকী থৌরম পাংথোকপদা গেস্ত ওফ ওনর ওইরগনি।
ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. এমান্যুৱেল মেক্রোন্না তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি।
“নহাকপু থাগৎচরি ঐগী মরুপ @EmmanuelMacron! ঐহাক্না বাস্তিল নুমিৎকি থৌরম অমসুং নহাক্কা অমসুং ফ্রান্সকী মীয়ামগা লোইননা ঐখোয়গী স্ত্রেতেজিক পার্তনর্শিপ অদুগীদমক্তা খৌরাংনা ঙাইরি।”

Prime Minister's Office
PM thanks French President for invitation as Guest of Honour at France’s Bastille Day celebrations
05 MAY 2023 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be Guest of Honour at France’s Bastille Day celebrations on 14th July.
Replying to a tweet by the President of France H.E. Emmanuel Macron, the Prime Minister tweeted.
"Thank you my friend @EmmanuelMacron! I look forward to celebrating Bastille Day and our Strategic Partnership with you and the French people."
"Merci mon ami @EmmanuelMacron ! Je me réjouis de fêter le 14 juillet et notre partenariat stratégique avec toi et le peuple français."