প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্সৰ বেষ্টিল দিৱস উদযাপন অনুষ্ঠানত সন্মানীয় অতিথি হিচাপে নিমন্ত্ৰণ কৰাৰ বাবে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 MAY 2023 8:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১৪ জুলাইত ফ্ৰান্সৰ বেষ্টিল দিৱস উদযাপন অনুষ্ঠানত সন্মানীয় অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিব৷
ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়;
“মোৰ বন্ধু @EmmanuelMacronক ধন্যবাদ জনাইছো৷ মই বেষ্টিল দিৱস আৰু আপোনাৰ লগতে ফৰাচী জনসাধাৰণৰ সৈতে আমাৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব উদযাপন কৰিবলৈ আগ্ৰহী৷”
"Merci mon ami @EmmanuelMacron ! Je me réjouis de fêter le 14 juillet et notre partenariat stratégique avec toi et le peuple français."

Prime Minister's Office
PM thanks French President for invitation as Guest of Honour at France’s Bastille Day celebrations
05 MAY 2023 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be Guest of Honour at France’s Bastille Day celebrations on 14th July.
Replying to a tweet by the President of France H.E. Emmanuel Macron, the Prime Minister tweeted.
"Thank you my friend @EmmanuelMacron! I look forward to celebrating Bastille Day and our Strategic Partnership with you and the French people."
"Merci mon ami @EmmanuelMacron ! Je me réjouis de fêter le 14 juillet et notre partenariat stratégique avec toi et le peuple français."