প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কালাদান মল্তি মোদল ত্রাঞ্জিৎ ত্রান্সপোর্ত প্রোজেক্তকী মখাদা শেমগৎখিবা স্যামা প্রসাদ মুখর্জী পোর্ত্তগী সিত্বে পোর্ত ম্যানমার ফাওবা অহানবা ওইনা জহাজ চেলহন্দুনা শঙ্গাবগী থৌরম অদুবু থাগৎখি
05 MAY 2023 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কালাদান মল্তি মোদল ত্রাঞ্জিৎ ত্রান্সপোর্ত প্রোজেক্তকী মখাদা শেমগৎখিবা স্যামা প্রসাদ মুখর্জী পোর্ত্তগী সিত্বে পোর্ত ম্যানমার ফাওবা অহানবা ওইনা জহাজ চেলহন্দুনা শঙ্গাবগী থৌরম অদুবু থাগৎখি
পোর্তস, শিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী শান্তনু থাকুরনা তৌরকপা ত্বীত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“কমর্স অমসুং কনেক্তিবিতীগীদমক্তা য়াম্না অফবা পাউনি।”

Prime Minister's Office
PM hails inaugural run of vessel from Syama Prasad Mookerjee Port to Sittwe Port Myanmar developed under Kaladan Multi Modal Transit Transport Project
05 MAY 2023 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the inaugural run of vessel from Syama Prasad Mookerjee Port to Sittwe Port Myanmar developed under Kaladan Multi Modal Transit Transport Project.
Sharing a tweet by Minister of State for Ports, Shipping and Waterways, Shri Shantanu Thakur, the Prime Minister tweeted:
“Great news for commerce and connectivity.”