Prime Minister's Office
PM pained by the tragedy in Bhiwandi
Announces ex gratia for the deceased and injured
01 MAY 2023 12:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the tragedy in Bhiwandi, Maharashtra.
The Prime Minister Office tweeted :
"Pained by the tragedy in Bhiwandi, Maharashtra. Condolences to the bereaved families and prayers with the injured. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভিৱান্দিগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লৈখিদ্রবশিং অমসুং অশোকপশিংগীদমক এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
01 MAY 2023 12:29PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী ভিৱান্দিদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহারাস্ত্রাগী ভিৱান্দিদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদুনা অৱাবা ফাওহল্লে, লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোকপশিং ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”।